04.5.: První česká Yixing konvička!

Petru Novákovi z Doupěte se podařilo vytvořit jako prvnímu jedinečnou konvičku z yixingské hlíny v českých podmínkách. Nádherný experiment a ještě hezčí výsledek! http://bit.ly/K5S08z

10.4.: Jak poznat gushu maocha?

Informativních článků na blogů Tea Urchin je mnoho. Doporučím zde dva. Prvním je právě článek o tom, jak vypadá mao cha z různých čajových stromů. http://bit.ly/HtHTqH

Druhým je článek z konce března roku 2012 o vesnici Luo Shui Dong, o lidech, divoce rostoucích stromů  a jedinečného způsobu zpracování. http://bit.ly/HEmg9E

10.4.: Jak ocenit čajové nádobí

O hlíně, konvičkách, teplotě, kráse a slévání konviček. Doporučuji na blogu Tea Masters. http://bit.ly/Af5zxe